Despre noi

Dream Events activeaza pe piata organizarii de evenimente din 2005 si este un brand apartinand agentiei de publicitate BTL KBC Media Group, companie fondata in anul 2002 (RO14386980, J40/196/2002). Echipa Dream Events este specializata atat pe organizarea de evenimente corporate pentru companii cat si oferirea unui larg pachet de servicii si produse pentru organizarea unei nunti de vis!

Activitatea noastra s-a extins foarte mult si de aceea am considerat necesara lansarea acestui magazin pe care l-am intitulat Totul Pentru Nunta. Ne dorim ca acesta sa fie de un real ajutor viitorilor miri in special in alegerea invitatiilor, cocardelor si marturiilor ... acele mici amanunte, foarte importante si pe care este bine sa le vizualizezi, de mai multe ori inainte de a le comanda pentru a fi siguri ca au facut alegerea corecta.

Pentru a downloada intreaga oferta a agentiei noastre va rugam sa accesati acest link.

Organizarea unei nunti asa cum ti-o doresti nu este un procedeu mecanic ci este foarte importanta activitatea wedding-planner-ului care te va asista. De aceea, te invitam sa accesezi www.dream-events.ro, site-ul agentiei noastre si sa stabilesti o intalnire la sediul nostru. Mult succes! Echipa Dream Events.